0165 534 615
Wijnen 5 header

Altijd goed voor de dorst Welkom bij onze
slijterij in Roosendaal

Vandaag open van 08:00 tot 17:00

Slijterij Van Dorst

De deuren van onze slijterij staan voor je open. Van dure, exclusieve dranken tot gangbare en betaalbare bieren en wijnen. Iedereen kan bij ons terecht voor persoonlijk advies. Een bezoek aan slijterij Van Dorst is een beleving, onze professionals geven de beste wijn- en spijs tips. Op basis van je persoonlijke smaak zoeken we samen naar nieuwe alternatieven om uit te proberen. Wat je vraag ook is, wij doen er alles aan om de beste service te verlenen.

Dorstig? Stap eens binnen!

Van Dorst fotografie slijterij algemeen

Een warm welkom

Onze specialisten gaan net dat stapje verder voor de beste service. Iedereen die bij ons binnenkomt krijgt persoonlijk advies. We nemen de tijd om te zorgen dat je vindt wat je zoekt. Wandel eens binnen, kijk rond en ontdek wat we te bieden hebben. Van instappers tot het hoogste segment en alles wat ertussen zit, bij ons ben je aan het juiste adres. Zware kratten dragen we graag voor je naar de auto op onze parkeerplaats. Wij helpen mee waar we kunnen.

Jouw drankspecialist

Ontdek ons uitgebreide assortiment zelf en kom langs bij onze slijterij. We bieden een ruim aanbod aan wijnen, (speciaal)bieren, gedistilleerde dranken en frisdrank. Voor geschenksets ben je bij ons aan het juiste adres, we hebben kant- en klare pakketten staan en maken graag een geschenkset naar keuze. Voor feesten en partijen hebben we alles in huis om te zorgen dat de gasten niet dorstig zullen zijn.

We nemen de tijd om te zorgen dat je vindt wat je zoekt.

Sinds 1916

Meer dan 100 jaar ervaring, kennis en passie voor dranken. Die liefde geven we graag door. Niet alleen aan nieuwe generaties van de familie Van Dorst, ook aan onze klanten. Het Predicaat Hofleverancier is ons toegekend door de toenmalige koningin Beatrix. Dit dragen we met trots, want daar hebben we hard voor gewerkt. En als hofleverancier word je bij ons verwelkomd als een vorst.

Van Dorst fotografie slijterij speciaalbier

Kom naar de slijterij en laat je inspireren

Van Dorst fotografie slijterij wijnproeverij 3
Van Dorst fotografie slijterij wijnen 6
Van Dorst fotografie slijterij koeling dranken
Van Dorst fotografie slijterij speciaalbier 4
Van Dorst fotografie slijterij cadeaupakketten

Bent u 18 jaar of ouder?