red wap young hunk sucking and tugging a mature studs cock.

Clover gin

Clover gin, the perfect taste! Het bereiken van de unieke smaakbeleving van Clover gin was een interessant brouwproces. Koriander, kardemon en juniper vormen de basis van een goede gin. Maar wat maakt Clover gin nu uniek? De lange zoektocht naar die extra ingrediënten was een avontuur. De verrassende combinatie van peer en lavendel geeft Clover gin een frisse zachte smaak. Het klaverblad (clover) maakt deze gin uniek.

Clover gin kopen

Clover gin kopen? Dat kan bij Drankenhandel van Dorst. Wij zijn de enige importeur van Clover gin in Nederland. Clover gin is populair en zeer in trek, we snappen ook dat niet iedereen in de buurt van Roosendaal woont om deze exclusieve gin in onze winkel te kopen. Daarom kunt u Clover gin bestellen via dorst@dorstig.nl, verzending doen we in overleg.

Wederverkoper worden
Heeft u uw eigen speciaalzaak en wilt u wederverkoper van Clover gin worden? Dat kan ook! Neem contact met ons op voor de mogelijkheid of stuur een email naar dorst@dorstig.nl.

Over Clover gin

De drie Ickroth zussen starten in 2015 een ambitieuze reis naar een unieke botanische gin. Hun kindertijd hebben ze doorgebracht op de Kalmthoutse Heide, omringd door eindeloze heide en groen. Na een lange zoektocht van acht maanden vonden de zussen de perfecte smaak. En zo werd de unieke botanische Clover gin geboren.

De naam
Clover betekent klaver. De drie zussen zijn als de drie blaadjes aan een klavertje. Bovendien geeft het klaverblad deze gin zijn uniekheid. Daarom de naam Clover gin.

Clover gin kopen of de unieke Clover gin giftbox? Kom langs in onze slijterij in Roosendaal of bestel via dorst@dorstig.nl.

Clover gin giftbox

De Clover gin giftbox is een pareltje om cadeau te geven. En zeker om te krijgen. De Clover gin giftbox en ook de unieke Clover gin glazen koopt u bij ons in de winkel.

Maak een perfecte gin tonic met:
• 5 cl Clover gin
• 15 cl premium tonic
• Coriander blaadjes
• Stukje gember
• Paar jeneverbessen
• IJsblokjes
• Voeg wat citroenschil toe voor een extra twist

Enjoy the taste!

Onze tijdelijke aanbiedingen