red wap young hunk sucking and tugging a mature studs cock.

Relatiegeschenken & Cadeaus

In onze cadeaucorner kunt u kiezen uit leuke drank cadeauverpakkingen en relatiegeschenken. We hebben kant en klare en luxe verpakkingen. Ook kunt u uw bier, gedistilleerd of wijn cadeau helemaal zelf samenstellen. Van standaard kistje tot en met de luxere drank cadeaus. Voor elke wens en elk budget.

Drank cadeau doen

U kunt kiezen uit meer dan 1250 dranken in onze winkel. We hebben genoeg speciaalbieren om de bierliefhebber mee te verrassen. Ook voor de wijnliefhebbers of sterke drank genieter is er genoeg keuze. We hebben standaard drank cadeaus die al in een mooie verpakking zit. Uiteraard kunt u ook zelf uw eigen selectie maken. Bovendien kunt u ook een frisdrankpakket samenstellen als u liever geen alcohol cadeau doet. Waar uw keuze ook naar uitgaat. Wij zorgen ervoor dat uw drank cadeau een pareltje is om geven. En als u echt geen keuze kunt maken, dan kunt u altijd een cadeaubon van Van Dorst geven.

Wijn cadeau

Een wijn cadeau valt altijd in de smaak. Zeker als u weet van welke wijn de ontvanger houdt. Kies voor zijn/haar lievelingswijn, de ideale borrelwijn of treed eens buiten de gebaande paden. Ga voor een nieuwe wijn. Onze wijnselectie omvat meer dan 300 wijnen, waarover we u graag adviseren. Uw wijn cadeau koopt u bij Van Dorst.

Kerstgeschenk
Wijn als kerstgeschenk is een schot in de roos. Ook hiervoor geldt dat u geheel naar eigen wens en budget een mooi wijnpakket kunt samenstellen. Uniek is onze private tasting. Wilt u eerst proeven wat u cadeau doet. Ook dat kan bij ons. Wij verzorgen graag voor u een private wijn tasting, zodat u uit eigen ervaring kunt vertellen over de prachtige wijn die u geselecteerd hebt.

Bierpakket

Van zelf samengesteld bierpakket tot kant en klare cadeauverpakking met een mooi glas. We hebben zoveel keuze dat het moeilijk wordt om te kiezen. U kunt kiezen uit maar liefst 350 speciaalbieren, van Tripel, IPA of liever stout of een trappisten biertje. Uiteraard kunnen wij ook op basis van uw wensen en budget een mooi bierpakket samenstellen.

Stap binnen in onze slijterij en selecteer uw drank cadeau. Mooi om te geven, prachtig om te krijgen.

Onze tijdelijke aanbiedingen