red wap young hunk sucking and tugging a mature studs cock.

Speciaalbier

Speciaalbier maakt elk moment bijzonder. Voor de echte bierliefhebber is dit op en top genieten. Een biertje pakt u wanneer u er zin in heeft. Met het opentrekken van een speciaalbiertje viert u elk bijzonder moment. Van jubileum, verjaardag, de zonsondergang. Welk speciaalbier kiest u voor uw bijzondere moment? Abdij, Blond, Tripel, Bock, Donker/Dubbel, Kriek, Fruitbier of Rosé bier? U heeft keuze uit meer dan 350 speciaalbieren.

Speciaalbier aanbieding

Elke maand valt er wel iets te vieren, toch? Een speciaal moment dat om bijzonder bier vraagt. Juist daarom hebben we elke maand weer een mooie speciaalbier aanbieding. Hier ziet u de meest recente speciaalbier aanbieding staan. Voor de speciaalbier aanbieding geldt: zolang de voorraad strekt. Wilt u grote aantallen speciaalbier bestellen? Stuur dan een email naar dorst@dorstig.nl. Grote aantallen kunnen in overleg bezorgd worden.

Naast onze speciaalbier aanbieding hebben we natuurlijk nog meer aanbiedingen:
Bier aanbieding
Wijn aanbieding
Sterke drank aanbieding

Speciale bieren kopen

De keuze is reuze als u speciale bieren wilt kopen. De afgelopen jaren is het aanbod van speciaalbier enorm gestegen. Er zijn maar liefst 2000 speciaalbieren te koop op de markt. In onze bierwinkel kunt u kiezen uit maar liefst 350 speciaalbieren. Van zoete bieren, zure bieren, bittere bieren, fruitige bieren en kruidige bieren. Het zijn allemaal bijzondere bieren met hun eigen kenmerken zoals het alcoholpercentage, de helderheid, de kleur en de volheid van het speciaalbier.

Het zijn er natuurlijk te veel om op te noemen, al onze speciaalbieren. Bekend en minder bekend, maar daardoor niet minder geliefd zijn o.a.: Kwaremont, Leffe, Hoegaarden, Westmalle, Zundert, Erdinger, Duvel, Wittekerke Rosé bier, Liefmans, Estaminet en Westvleteren.

Speciale bieren kopen? Kom langs bij Van Dorst!

Bijzondere bieren

Speciaalbieren zijn bijzondere bieren. Om eenvoudig het onderscheid aan te geven: pils is het normale bier en speciaalbier is bier met een smaakje. Bekende speciaalbieren zijn: Abdijbier, Blondbier, Tripel, Quadrupel, Donker/Dubbel, Bruin, Wit, Rosé, Bockbier, Kriek en fruitbier, Weizen en Seizoenbieren (denk aan een lentebok, herfstbok). In onze slijterij in Roosendaal vindt u altijd uw altijd wel dat ene unieke biertje waar u naar op zoek bent. We vertellen u graag meer over dat ene bijzondere biertje, hoe u hem het beste drinkt en wat bij welk gerecht de smaak tot zijn recht komt. Kortom, het is puur genieten!

Wist u dat …
Drankenhandel Van Dorst als een van de eerste de Belgische Bieren naar Nederland haalde. Begin jaren negentig kon men al kiezen uit meer dan 100 buitenlandse biersoorten in onze winkel. Speciale Palm, Jupiler (ja, nu een erg geliefd pils) en Wittekerkse rosé werden destijds met liefde op de Nederlandse markt gezet.

Onze tijdelijke aanbiedingen