red wap young hunk sucking and tugging a mature studs cock.

Onze partners zijn onze rechterhand

AB InBev Nederland

AB InBev Nederland maakt onderdeel uit van het beursgenoteerde AB InBev, dat met een portfolio van meer dan 200 merken en zo’n 155.000 medewerkers in meer dan 25 landen actief is. Wereldwijd zijn we de grootste brouwer met internationale ‘flagship’- merken als Budweiser, Beck’s en Stella Artois. Onze Nederlandse organisatie is de tweede speler op de lokale markt. We voeren sterke lokale en internationale merken, zoals Jupiler, Hertog Jan, Dommelsch, Leffe, Hoegaarden, Corona en Beck’s. Onze nummer twee positie stelt ons in staat om als uitdager in de markt op te treden.

In de 16e eeuw trok het katholieke Spaanse leger in de Lage Landen (België, Nederland, Luxemburg en bepaalde delen van Noord-Frankrijk) ten strijde tegen het oprukkende protestantisme. De Spaanse soldaten, onder leiding van Alva, keken uit naar herbergen waar het aangenaam vertoeven was door de lekkere dranken, heerlijke maaltijden en gezellige sfeer. De levendige serveersters waren een extra attractie. Dat is de reden waarom ‘Esta Minetta’ (er zijn meisjes) de codenaam was voor de betere herbergen. ESTAMINET is nu de naam van de betere of ‘premium pils’ van PALM Breweries. ESTAMINET dankt zijn uitstekende kwaliteit aan de selectie van de beste natuurlijke ingrediënten: zacht water, 100% hoogwaardige zomergerst, een onderscheidende gist en zeer kostbare Saaz-hop. De volle densiteit, de trage en traditionele lange gisting die er het fruitige karakter aan geven en een rijping van 6 volle weken maken dat ESTAMINET een echte Belgische premium pils is.

Warsteiner

De Warsteiner Brouwerij werd in 1753 opgericht, en is één van de grootste zelfstandige brouwerijen in Duitsland. Het boegbeeld is het merk Warsteiner, één van de meest toonaangevende premium pilseners uit Duitsland.

Kasteel Brouwerij Vanhonsebrouck

Kasteel Brouwerij Vanhonsebrouck

De modernste Brouwerij van Europa!

Vijf generaties vakmanschap ontmoeten elkaar in de modernste brouwerij van Europa, waar traditie en innovatie leiden tot speciaalbieren met karakter.
Waaronder de merken Kasteel, Brigand, Filou, St. Louis kriek.

A BRAND NEW DAY

A Brand New Day is een 100% onafhankelijke spirits-company in Nederland. We richten ons vanuit een eigen visie op brand building, volledig op de marketing en verkoop van internationale topmerken op de Nederlandse drankenmarkt.Waaronder de merken Jack Daniels,Bulldog gin,Campari en nog veel meer …

Louis Vuitton Moët Hennessy

Moët Hennessy is onderdeel van LVMH – Louis Vuitton Moët Hennessy. LVMH is wereldwijd het grootste concern in luxury goods met een portfolio van meer dan 60 luxe merken.

Bavaria  Heineken

Vragen? Neem vrijblijvend contact op

Openingstijden winkel

 

Maandag 08.00-17.00
Dinsdag 08.00-17.00
Woensdag 08.00-17.00
Donderdag 08.00-17.00
Vrijdag 08.00-19.00
Zaterdag 09.00-16.30
Zondag Gesloten

Dringende vraag? Bel direct

0165 534 615

Onze tijdelijke aanbiedingen