0165 534 615

Samen smaken ontdekken

Gratis smaakanalyse en passend advies

Jouw unieke smaak

Bij Drankenhandel van Dorst helpen wij jou graag bij het vinden van jouw unieke smaak. Wij geloven dat het perfecte wijntje of biertje begint bij het begrijpen van jouw persoonlijke voorkeuren. Hiervoor maken wij gebruik van ons eigen online beoordelingssysteem genaamd Dorstip, waarmee we jouw unieke smaak in kaart kunnen brengen.

Met Dorstip creëer je eenvoudig een overzicht van alle dranken die je bij van Dorst hebt gehaald én wat je van deze dranken vindt! Door jouw dranken op te slaan en te beoordelen kun je erop vertrouwen dat we samen in onze slijterij met passend advies tot die perfecte fles komen.

Kopen, drinken, beoordelen

Het gebruik van Dorstip is ontzettend eenvoudig. In onze slijterij zijn alle informatiekaarten voorzien van een unieke QR-code. Als je besluit om een fles mee naar huis te nemen, scan dan eenvoudigweg de QR-code om deze drank direct op te slaan in jouw persoonlijke Dorstip-profiel.

Binnen jouw persoonlijke Dorstip-profiel vind je een volledig overzicht van alle gescande dranken. Op het moment dat je de fles opent, kun je de drank direct beoordelen! Zo heb je altijd een overzicht van al jouw (favoriete) dranken.

Dorstip: stap voor stap

Stap 1

Creëer jouw Dorstip-profiel

Registreer en maak jouw eigen Dorstip-profiel aan. Binnen jouw profiel kun je al jouw favoriete dranken opslaan en eenvoudig beoordelen.

Stap 2

Scan de QR-codes in onze slijterij

In onze slijterij vind je op al onze informatiekaarten een QR-code. Scan de code met jouw smartphone om de drank direct op te slaan in jouw Dorstip-profiel.

Stap 3

Drink en beoordeel

De door jou gescande dranken staan klaar in jouw Dorstip-profiel om beoordeeld te worden. Je vindt nieuwe nog te beoordelen dranken altijd bovenaan jouw overzicht.

Alle dranken kunnen direct vanuit het overzicht worden beoordeeld met een sterrenbeoordeling en eventueel een extra toelichting.

Stap 4

Ontvang advies op maat

Bij jouw volgende bezoek aan onze slijterij kijken we samen naar jouw Dorstip-profiel. Onze specialisten kunnen je adviseren en de perfecte fles kiezen die past bij jouw unieke smaak, op basis van jouw eerdere beoordelingen.

Gratis smaakanalyse

Ben jij helemaal klaar om te starten met jouw (gratis) smaakanalyse? Creëer jouw eigen Dorstip profiel en kom langs in onze slijterij in Roosendaal om jouw eerste drank te scannen. Vanaf dat moment gaan we samen aan de slag om jouw smaakprofiel op te bouwen.

Bent u 18 jaar of ouder?